Pomoć pri kupovini

Vi ste ovde >> Naslovna >> Pomoć pri kupovini >> Kako kreirati korisnički nalog
Želimo da Vam se zahvalimo što ste odlučili da kreirate nalog na joma.rs. Ovo objašnjenje će Vam pomoći da se u tri jednostavna koraka registrujete kao kupac i otpočnete sa kupovinom na našem web sajtu

VAŽNA NAPOMENA POSETIOCIMA:
u slučaju problema sa registracijom, možete naručiti telefonom na 011/354 99 77 (8-16h) ili slanjem maila na
podrska@joma.rs.Korak 1 - Odaberite Korisničko ime, lozinku i unesite validnu email adresu

Klikom na link "Registruj se" koji se nalazi u vrhu web sajta, otpočinjete proces registracije korisničkog naloga. Na stranici koja Vam se otvori, neophodno je uneti željeno korisničko ime i odabrati lozinku. Korisničko ime ne možete kasnije promeniti bez pomoći administracije, niti u sistemu mogu postojati dva ista korisnička imena te ukoliko dobijete obaveštenje da je Vaše ime zauzeto molimo Vas da odaberete neko drugo.

Veoma je važno da u polje za email adresu ostavite validnu adresu koju često koristite, jer će Vam na tu adresu stići potvrdni link na koji je neophodno kliknuti kako bi se proces registracije uspešno završio. Spam protekcija služi za zaštitu sistema od neovlašćenih registracija, u predviđeno polje spam protekcije unesite rezultat računske operacije koja vam se ponudi i registracija može da se nastavi.....


Korak 2 - Proverite poštu i kliknite na aktivacioni link u emailu koji Vam je stigao

Nakon uspešno završenog prvog koraka, neophodno je da proverite Vašu elektronsku poštu. Na email koji ste u prvom koraku uneli u predviđeno polje, pristigla je poruka sa aktivacionim linkom na koji je neophodno kliknuti kako bi se proces registracije uspešno nastavio. Ukoliko niste u mogućnosti da kliknete na link, prekopirajte ga u vaš browser na mesto gde se kucaju adrese web sajtova i kliknite na enter. Na ovaj način sistem Vas štiti od lažnih korisničkih naloga i neovlašćene kupovine.

U zavisnosti od lоkalnih podešavanja na Vašem računaru, antivirusa ili firewall-a koji posedujete postoji mogućnost da je poruka sa aktivacionim linkom otišla u spam zato proverite spam ili junk folder ukoliko poruka nakon par trenutaka od registracije nije pristigla u Vaš inbox.

Ukoliko ste sasvim sigurni da poruku niste dobili, molimo Vas da kontaktirate administraciju kako bi Vam ručno poslali potvrdni link na Vašu email adresu.


Korak 3 - Unesite kontakt i podatke za dostavu naručenih proizvoda

Klikom na aktivacioni link otvoriće Vam se stranica za unos vaših ličnih podataka i informacija o dostavi. Vodite računa da sve podatke unesete što tačnije i preciznije kako bi kurirske službe bile u stanju da Vas što lakše pronađu i dostave Vam naručene artikle. Ove podatke možete i menjati nakon prijavljivanja na sajt, jednostavnim klikom na Vaše korisničko ime u vrhu web sajta.

Za sva dodatna pitanja molimo Vas kontaktirajte Administraciju na telefon 011/354 99 77 ili emailom na podrska@joma.rs.

Želimo Vam ugodno provedeno vreme na našem web sajtu.


Cherry Joma internet prodaja